Hotel Solana del Ter

Hotel Solana del Ter (Ripoll)

Hotel Solana del Ter – El complex turístic del Ripollès. Pàdel club. Vine i aprofita per conèixer una terra de llegenda. Turisme en família per conèixer les arrels d’un poble. Pirineu de Girona. Núm de Registre Turístic HG-001571.

Solana del Ter és un hotel familiar situat al cor del Ripollès, al vostre servei des del 1965, la nostra màxima ha estat sempre el tracte personalitzat amb el client, per nosaltres convertir el client en un amic és un repte que ens encoratja a continuar millorant dia a dia. Volem que el client es trobi com a casa i això ens ha caracteritzat des d’un bell inici.

 

L’Hotel Solana del Ter disposa de 38 habitacions (dobles, triples o cuàdruples) especialment pensades per l’estada en família. Les habitacions tenen calefacció centralitzada, TV i bany complet amb secador de cabell. Algunes  de les habitacions disposen de terrassa i fruit de les successives ampliacions, hem anat adequant les instal·lacions a les noves necessitats i usos, com per exemple la sala de banquets Comte Guifré, ideal per celebrar casaments i esdeveniments socials. Disposem d’espais de diferent capacitat com la sala Abat Oliba o el reservat Sant Eudald.
L’hotel disposa d’ascensor i una habitació adaptada per a persones amb movilitat reduïda.

Sales i espais de reunions

  • Menjador Comte Arnau on se serveixen el dinar i el sopar, tant de menú com a la carta (destacar el nostre assortit de plats basats en Producte del Ripollès)
  • Sala d’estar Bernat Tallaferro amb la llar de foc on hi ha la cafeteria, sala de lectura, sala de jocs i un ampli espai que s’adapta a les diferents necessitats dels esdeveniments socials.
  • Menjador Abat Oliba i Saló Sant Eudald per a petites festes privades, dinars de família, àpats d’empresa i presentacions professionals.
  • Sala Comte Guifré, àmplia, espaiosa, plena de llum per a tot tipus de celebracions i esdeveniments (casaments, reunions familiars i de negoci).

A més podeu gaudir del nostre Complex Esportiu amb 5 pistes de pàdel de darrera generació, amb espai d’oci i xiringuito, piscina exterior, sauna i àmplies zones de passeig i jardins.

Tot junt sota la icona del sol de la Solana, un complex turístic enmig d’un incomparable entorn com és la comarca del Ripollès, en ple Pirineu de Girona i amb un equip professional dedicat a tots vosaltres.