El complex turístic del Ripollès.
 

Solana del Ter és un hotel familiar situat al cor del Ripollès, al vostre servei des del 1965, la nostra màxima ha estat sempre el tracte personalitzat amb el client, per nosaltres convertir el client en un amic és un repte que ens encoratja a continuar millorant dia a dia. Volem que el client es trobi com a casa i això ens ha caracteritzat des d’un bell inici.

Sales i espais de reunions

Menjador Comte Arnau on se serveixen el dinar i el sopar, tant de menú com a la carta (destacar el nostre assortit de plats basats en Producte del Ripollès)

 

Sala d’estar Bernat Tallaferro amb la llar de foc on hi ha la cafeteria, sala de lectura, sala de jocs i un ampli espai que s’adapta a les diferents necessitats dels esdeveniments socials.

 

Menjador Abat Oliba i Saló Sant Eudald per a petites festes privades, dinars de família, àpats d’empresa i presentacions professionals.

 

Sala Comte Guifré, àmplia, espaiosa, plena de llum per a tot tipus de celebracions i esdeveniments (casaments, reunions familiars i de negoci).

A més podeu gaudir del nostre Complex Esportiu amb 5 pistes de pàdel de darrera generació, amb espai d’oci i xiringuito, piscina exterior, sauna i àmplies zones de passeig i jardins.

Tot junt sota la icona del sol de la Solana, un complex turístic enmig d’un incomparable entorn com és la comarca del Ripollès, en ple Pirineu de Girona i amb un equip professional dedicat a tots vosaltres.

© 2020 by Anna Surribas.